Hotellbacken 6:B

Område: 52 kvm

Område: 2995000

Rumsbeskrivning

Varje bostadsrätt är på 52 kvm och byggs för ett bekvämt fjällboende i nära anslutning till skidområdet. Bostaden i Hotellbacken rymmer 2 Sovrum, allrum/kök och bastu och givetvis – golvvärme.

Entré, hall och förråd

Golv med svart klinker 30×60 cm från Konradssons, spån- och gipsväggarna är målade i behagligt ljus beige – NCS 0502-Y. Innertaket är vitfolierat. I hallen finns också ett städskåp/garderob.

Lilla wc

Lilla WC ligger i anslutning till hallen. På golvet ligger Konradssons 10 x 10 Cement mörgrå klinker med grå fog och sockel. Spån/gipsväggarna är målade i samma beige nyans som hallen.

Stora WC/dusch och Bastu

På golvet i wc och bastu ligger Konradssons 10 x 10 Cement mörgrå klinker med grå fog och sockel, i wc/dusch helkaklade väggar med 20 x 30 vit, blank kakel med ljus fog. Här finns varmvattenberedare och tvättpelare.

Bakom den mörktonade, härdade glasdörren till bastun ligger grått klinker och väggar med stående asppanel, sittlavar i aps och innertaket i bastupanel. Bastuaggregatet är på 6 kW.

Kök/allrum

3-stavigt parkettgolv natur, vägg mot sovrum ett med liggande slätspont gråmålad, övriga väggar spån/gips målad i behaglig beige ton. Vitt, folierat innertak.

Marbodal kök med grå lucka arkitekt, vitt blankt kakel 10 x 30 vit blank med ljus fog som stänkskydd. Bänkskivor i laminat. Kyl, frys, diskmaskin, induktionshäll, inbyggd ugn, inbyggd micro och fläkt från Cylinda.

Sovrum 1

Skönt parkettgolv med 14 mm 3-stav natur, spån/gipsväggar målade i behaglig beige samt med garderob.

Sovrum 2

Skönt parkettgolv med 14 mm 3-stav natur, spån/gipsväggar målade i behaglig beige samt med garderob.

Ring Mäklarhuset 0684-410 50 ytterligare information och för att köpa ditt boende!